home
wie zijn wij?
wat doen wij?
portfolio
vacature
contact
privacyverklaring

Vacature bij Biomedia

18 februari 2018

PHP programmeur (parttime/fulltime)

Als PHP programmeur bij Biomedia hou je je bezig met het back-end development van webapplicaties . Je realiseert gebruiksvriendelijke, technische oplossingen voor onze klanten, die vooral uit het veld van het onderwijs en de (medische) wetenschap komen. Deze functie is een mooie kans voor een PHP developer die een technische baan met een meer sociaal-maatschappelijke inhoud zoekt.

Omdat we werken in een hecht team van developers en ontwerpers zijn je taken als PHP programmeur niet sterk begrensd en zul je ook meedenken over front-end oplossingen, ontwikkeling van apps, interactie design en vormgeving. Kortom een zelfstandige en creatieve functie, waarin ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling mogelijk is.

Wij vragen:

Wij bieden: Over Biomedia

Biomedia is een full service IT bureau gevestigd in Amsterdam Oost (boven Studio/K en op loopafstand van station Muiderpoort). In een relatief klein en jong team wordt hier gewerkt aan websites, apps en en IT oplossingen voor instellingen uit met name de medische zorg, wetenschap en onderwijs. De sfeer is zeer informeel en een gezamenlijke lunch 'comes with the package'. Biomedia kent geen strenge hiërarchie, maar een open werksfeer waar jij als PHP programmeur snel je plek zult vinden.

Zie onze portfolio voor een beeld van onze projecten en klanten voor wie we werken.

Iets voor jou?
Heb je interesse in deze functie? Mail je motivatie en CV dan naar info@biomedia.nl of neem contact op met:
Floris Hekma
020 331 4843

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature bij Biomedia
Vacature bij Biomedia