home
wie zijn wij?
wat doen wij?
portfolio
contact
privacyverklaring

Healthnet TPO


Healthnet TPO werkt aan de duurzame wederopbouw van gezondheidszorg in gebieden die getroffen zijn door oorlog of rampen.

De website van Healthnet TPO geeft snel een duidelijk beeld van de activiteiten van de organisatie. Dat was ook een belangrijk doel bij het ontwikkelen van de nieuwste website, die in januari 2011 gelanceerd is. Bovenaan elke pagina staat een afbeelding die met het onderwerp van deze pagina te maken heeft. In de rechterkolom wordt de informatie verder ondersteund met foto's, video's en kaartmateriaal. Naast het ontwikkelen van de website, biedt Biomedia ook technische ondersteuning bij alles rondom de website.

Technische uitvoering

Biomedia heeft voor Healthnet TPO een gemakkelijk te gebruiken content management systeem op maat ontwikkeld. Dit is direct in de website geintegreerd. Begin 2011 heeft Biomedia de webite opnieuw vormgegeven. Het CMS is hierop afgestemd. Het ondersteunt de gebruiker bij het aanhouden van een vaste indeling. Hierdoor is de website overzichtelijker geworden en rijk gevuld met afbeeldingen en video.

Terug naar vorige pagina

Healthnet TPO